Workshop

Gezonder Bakken

Programma

Eens in de maand ’s avonds. De avond start om 20:00 en is uiterlijk om 22:30 afgelopen. Datum en adres volgen na opgave!

Kosten

De kosten voor de workshop Gezonder Bakken zijn
€ 30,- (incl BTW)*
* incl. mini high tea en goodie bag.

Bakworkshop

Wat kun je verwachten?

We beginnen de avond met een korte uitleg of pitch waarom we deze workshops geven! Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het maken van wat lekkers! Je krijgt wat tips en je mag het gemaakte lekkers uiteraard mee naar huis nemen met de recepten in een leuke goodiebag! Tussendoor krijgen jullie koffie of thee met wat lekkers erbij (mini high tea). Kortom we maken er graag een gezellige avond van voor jou! We vragen de kosten voor de bakworkshop te betalen op de avond zelf contant of via TIKKIE.

 

Presentatie & Voorlichting

Ben je geïnteresseerd in wat je lichaam nou echt nodig heeft? Samen met mijn vriendin Anneke Hoek kom ik graag bij je langs om te vertellen over het belang van goede voeding. Meer informatie hierover vind je op mijn Presentatie & Voorlichting pagina.

Wat mensen zeggen over de Gezonder Bakken 

Workshop

“Relax avondje om bij te komen. Hoe leuk is het dan te leren om met gezonde producten te gaan bakken.”

“Wat een gezellige en leerzame bakworkshop was het. Fijn dat het zo low profile gaat. Jullie delen je kennis op een prettige manier. “

“De avond is veel te kort!
Wat doen jullie het leuk. In korte tijd veel geleerd over gezonde voeding.”

Maak vrijblijvend een afspraak!