Individueel Coachingstraject (kinderen van 8 tot 12 jaar)

Lekker in je vel

Programma

De coaching lekker in je vel bestaat uit 6 sessies van één uur. Iedere middag behandelen we een thema.

Kosten

De kosten voor het coaching traject ‘Lekker in je vel’ zijn
per keer € 49,50 (incl BTW)*

Weerbaarheidstraining

Wat kun je van te voren verwachten?

Een intakegesprek met de ouder(s). Om enigszins een beeld te hebben van uw kind en wat uw kind nodig heeft, vindt een week voordat de training start een (telefonisch) intakegesprek plaats. Vooraf ontvangt u een inschrijfformulier. Het gesprek duurt maximaal een half uur. 

Wat houdt de training in?

De ‘Lekker in je vel’ coaching is een individuele coaching voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De coaching is vooral bedoeld voor kinderen met o.a. een laag zelfbeeld, geen vertrouwen in eigen lichaam en moeite hebben in de omgang met andere kinderen. Als ouder wil je niets liever dan dat je kind gezond is en tevreden met zichzelf en vol zelfvertrouwen het contact met anderen aan kan gaan. Ieder kind is uniek en mag geloven in zijn of haar kwaliteiten. Het is mijn missie om kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen te geven. Tijdens de coaching zal uitgebreid aandacht zijn voor voeding en gezondheid. De nadruk ligt niet op het afvallen maar op het aanleren van een gezonde leefstijl en denkwijze. Door het toepassen van een andere leefstijl zal je kind vanzelf meer energie krijgen en op een gewicht komen dat bij hem of haar past. Hierdoor zal het zelfvertrouwen vergroot worden. Tijdens de coaching zal er gebruik worden gemaakt van sociaal emotionele spellen, werkboekjes en thuisopdrachten. 

Tijdens de coaching wordt aan de volgende vaardigheden aandacht besteed:

• Wie ben ik?
• Wat zijn mijn kwaliteiten?
• Hoe kan ik positief omgaan met eten
• Hoe kan voeding en beweging mij helpen mezelf beter te voelen?
• Hoe kan ik het beste met mijn gevoelens omgaan?

Na elke coaching krijgen ouders een kort verslag met de besproken onderwerpen. Hierdoor ben je als ouder goed betrokken bij wat er besproken wordt met je kind en kun je als ouder je kind ondersteunen en het geleerde in praktijk te brengen.

Wat mensen zeggen over individuele coaching

“Colinda is een warme en betrokken persoonlijkheid. Ze kijkt goed naar wat het kind nodig heeft en speelt hier goed op in.”

“De individuele coaching is een op maat gemaakt product.”

“Mijn kind voelt zich goed op haar gemak bij Colinda. Er wordt goed gekeken naar de positieve kwaliteiten.”

Maak vrijblijvend een afspraak!