Colinda

Kindercoach & Gezondheidscoach

Mijn missie is om het kind een veilige omgeving te bieden van waaruit het kind in een eigen tempo kan leren, groeien en ontwikkelen. 

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Colinda, getrouwd met Marcel en trotse moeder van twee mooie kinderen een zoon en een dochter. Als geen ander weet ik dat opvoeden niet altijd vanzelf gaat en vraagt dit een hoop energie, creativiteit en inzet. Het gaat soms met vallen en opstaan, maar toch vind ik het één mooi groot avontuur. 

Ik heb verschillende studies gevolgd, namelijk Sociaal Pedagogisch Werk, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Kindervoedingscoach en ADHD natuurlijk expert. 

In 2006 ben ik begonnen met werken binnen de jeugdhulpverlening. Mijn werk bestaat uit het coachen van kinderen en jongeren met sociaal, emotionele- en gedragsproblemen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Ik doe dit al jaren met veel enthousiasme en ben daarvoor een veelgevraagd coach door ouders, kinderen en jongeren.

Sinds april 2020 ben ik ook zelfstandig ondernemer onder de naam CoStar Coaching. Mijn werk bestaat uit het geven van coaching en weerbaarheidstrainingen.

Mijn missie

Ontwikkelen binnen een veilige omgeving

Mijn missie is om het kind een veilige omgeving te bieden van waaruit het kind in een eigen tempo kan leren, groeien en ontwikkelen. Ik loop graag een stukje mee op zijn/ haar pad en steun uw kind zonder oordeel. 

Voeding en bewegen als medicijn

Ook geef ik samen met mijn vriendin Anneke Hoek (In Balans met An&Co) trainingen, gezonde bakworkshops, presentaties en voorlichting. Onze gezamenlijke missie is VOEDING en LEEFSTIJL als MEDICIJN voor een gezond lijf en hoofd!

Mijn aanpak

Heeft jouw kind last van ADHD, gedragsproblematiek, weinig zelfvertrouwen, overgewicht en/of allergieën? 

Neem dan contact met mij op. Ik help jou en je kind graag met het zelfvertrouwen en zich op zijn/haar pad om verder te ontwikkelen. 

Ik kijk graag samen met jullie wat bij jullie past! Een manier van coaching op een persoonlijke, toegankelijke en leuke manier.

 Uitgelicht SteenGoed training

Programma

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik goed?
  •  Hoe voel ik me en hoe kan ik omgaan met gevoelens?
  •  Samen spelen, hoe doe je dat?
  • Hoe geef ik mijn grenzen aan?
  • Wat heb ik allemaal geleerd?

Werkboek

  • Ruub & Saar hebben het voor elkaar!

Maak vrijblijvend een afspraak!